VIDEO: 7 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Opel Astra OPC

Da, ştim, Opel Astra OPC nu e chiar o maşină nouă (fiindcă a fost lansată la începutul lui 2012), dar tocmai din acest motiv ne-am gândit să îţi reamintim că hot hatch-ul Opel are, chiar şi acum, câţiva aşi în mânecă.

VIDEO: 7 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Opel Astra OPC VIDEO: 7 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Opel Astra OPC

Dacă ai văzut vreodată un Opel Astra OPC pe stradă, sigur nu l-ai uitat încă. De ce? Păi, arată într-un mare fel, pentru început, iar apoi s-ar putea să fi auzit şi evacuarea care sună pur şi simplu malefic. Una peste alta, este unul dintre cele mai arătoase hot hatch-uri de pe piaţă. Aşa că ne-am gândit să îţi dăm câteva motive pentru care ar merita să ţi-l cumperi, chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, fiind lansat în 2012.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.