Citroen C-Crosser

Autor: Andrei Nan acum 13 ani Prezentari

Noul model al francezilor face parte din strategia grupului PSA de a se integra în piaţa europeană a SUV-urilor, piaţă ce s-a dovedit tot mai profitabilă în ultimii ani. În mare măsură, C-Crosser este similar cu fratele său de alianţă, dar există câteva mici modificări de design, menite a diferenţia fiecare model în parte.

C-Crosser are o parte frontală tipică Citroen. Grila faţă urmează formele siglei constructorului francez, iar farurile unghiulare amintesc de modelele C4 şi C5. Partea inferioară a spoilerului este asemănătoare cu cea prezentă pe C6, proiectoarele de ceaţă fiind poate puţin prea expuse riscului de accident..

C-Crosser va încerca să atragă tinerii cu un design curat, fără accesorii off-road, pentru sublinierea blazonului. Partea din spate a maşinii se remarcă prin luneta ce se întinde inclusiv pe stâlpii uşii şi stopurile cu LED-uri pentru poziţie şi frână.

Modul în care francezii vor putea controla deficitul de imagine va juca un rol important în vânzările lui C-Crosser. Noul SUV se va bate de la egal la egal cu granzii clasei, fiind suficient să amintim doar de Toyota RAV4 şi Hyundai SanteFe, fiind de asemenea interesant de văzut cum se va situa comparativ cu fratele său geaman, 4007.Comentarii
Inchide