Peugeot 207 Sedan - poze spion

Peugeot 206 Sedan a fost unul dintre cele mai hidoase sedanuri create vreodată. Povestea se pare însă că va continua cu un alt Quasimodo, Peugeot 207 Sedan, care îl face pe primul să arate chiar bine.

Peugeot 207 Sedan  - poze spion Peugeot 207 Sedan - poze spion

Spatele lui Peugeot 207 SedanPeugeot 207 Sedan va fi urmaşul blamatului 206 Sedan şi după cum ne putem da seama din primele poze spion surprinse de paparazzi cu ochii oblici, prima generaţie poate fi numită chiar atractivă pe lângă ce ni se pregăteşte în viitor. De fapt şi din fiericire, modelul este o creaţie în colaborare cu cei de la Dongfeng şi se pare că va fi destinat doar pieţei din China.

De fapt modelul de faţă este versiunea în patru uşi a modelului 207 care se vinde pe pieţele din Brazilia şi care este de fapt modelul 206 cu faţă de 207. Deci dacă ne  imaginăm un 206 Sedan cu faţa agresivă şi gura imensă a lui 207, rezultatul final ar putea să îşi găsească uşor locul la Muzeul Antipa la Secţia Ciudăţenii ale naturii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.