Reclamă - Opel Corsa

Nu trebuie să fii expert în Grecia antică să ştii povestea legata de Troia, asedierea ei şi calul ce a facut posibilă cucerirea celebrei cetăţi. Într-o interpretare modernă, Corsa este noul cal troian.

Clipul video a câştigat concursul NotodoFilm Fest 2006 şi prezintă scene din războiul troian, când încercările de a folosi calul din lemn pentru a intra în cetatea Troia sunt zădărnicite de vigilenţa gărzilor. În final, doar Opel Corsa, prin designul său exterior inocent şi atrăgător, reuşeşte să fie primită în interior, cu rezultate surprinzătoare, aşa cum se poate vedea în continuare în clip.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.