SEMA 2011 – Galerie foto

SEMA este templul american al tuningului. Locul unde creativitatea americanilor are libertate totală de manifestare. Dar ce ceva ani americanii au de luptat destul de serios chiar şi în segmentul custom cu oferta niponă şi coreeană.

SEMA 2011 – Galerie foto SEMA 2011 – Galerie foto

Până acum ceva ani SEMA - Specialty Equipment Market Association, era un univers unde îşi dădeau întâlnire atelierele şi garajele de pe teritoriul american pentru a se duela în creaţii custom. Între timp constructorii au înţeles că show-ul are un potenţial uriaş de promovare, aşadar au luat cu asalt SEMA pentru a-şi promova modelele. Dacă exponatele firmelor de tuning au un corespondent în realitate, adică poţi suna la poarta lor pentru a comanda un exemplar identic cu cel expus la SEMA, în cazul constructorilor modelele expuse sunt în categoria show car, aşadar slabe şanse de a putea găsi un Ford Focus sau un Hyundai Veloster în showroom cu un nivel de customizare similar cu cel al modelelor expuse la SEMA. O galerie cu peste 100 de imagini de la ediţia de anul acesta SEMA.

FORD F450 - sau cum sa te duci la club cu o utilitara Heavy Duty.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.