BMW Seria 5 GT by Hamann

Hamann a mai preparat anterior BMW Seria 5 GT, dar nemulţumiţi de rezultatul iniţial revin cu o tentativă care scoate la iveală spiritul gangsta din GT-ul bavarez.

BMW Seria 5 GT by Hamann BMW Seria 5 GT by Hamann

Nu foarte mulţi au încercat să prepare BMW Seria 5 GT până acum şi nu prea mulţi au şi reuşit să scoată ceva notabil, din acest automobil controversat. Hamann nu se dă la o parte de la provocări şi îşi lasă amprenta, atât estetic cât şi dinamic, asupra versiunii BMW Seria 5 GT pentru a doua oară. Prima măsură în metamorfoza lui Seria 5 GT, a fost reducerea înălţimii printr-o reducere consistentă a gărzii la sol.

Efectul scontat a fost obţinut datorită suspensiei mai ferme şi prin urmare un kit aerodinamic prea masiv ar fi fost de prisos, optându-se pentru unul subtil. Trebuie menţionate şi cele 4 evacuări destul de generoase, cu diametrul de 90 mm, conferind nu doar un sunet puternic ci şi o imagine pe măsură. Ingrediente de bază sunt şi eleronul care se mulează perfect pe linia portbagajului şi jantele negre pe 19 sau pe 20 inch.

La partea dinamică, nemţii dau informaţii doar asupra îmbunătăţirii lui 530d GT, deşi în imagini vedem un 550i. Plusul de 30 CP până la 275 CP şi cuplul uriaş de 620 Nm sunt obţinuţe prin reprogramarea softului, obţinută cu ajutorul modului Motronic. Rezultatul poate fi încadrat la "aşa da", problemă este că acest model încă va crea confuzie cu scopul său şi este posibil ca prea puţini să îl vadă ca o alternativă "tunabilă".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.