Bodykit penru BMW Seria 1 de la Hartge

Nemţii de la Hartge oferă celor doritori de câteva modificări la modelele Seria 1 de la BMW un pachet estetic exterior complet.

Bodykit penru BMW Seria 1 de la Hartge Bodykit penru BMW Seria 1 de la Hartge

Disponibile exclusiv pentru Seria 1 Coupe şi Cabriolet, modificările sunt alcătuite dintr-un spoiler nou, praguri schimbate, difuzor spate, eleron spate disponibil doar pentru coupe şi o nouă ieşire de evacuare. Interesante sunt şi stickerele de modă veche, care împreună cu sigla Hartge montată pe capotă în locul celei BMW, asigură o publicitate clară tunerului german.

 

Aşadar, doritori?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.