Brabham Racing revine în branşă

După ce a dispărut din lumea tunerilor BMW în anii 90, Brabham revine acum în forţă cu trei modele preparate special pentru Essen Motor Show.

Brabham Racing revine în branşă Brabham Racing revine în branşă

Momentam ştim doar că se întoarce. Şi că vom vedea trei modele distincte: BT70, BT60 şi BT92. Ce înseamnă? BT70 este o interpretare sportivă a SUV-ului X6, BT60 este un M5 reinventat iar BT92 se referă la M3-ul din poza alăturată. Aşadar, acestea sunt toate informaţiile pe care tunerul a binevoit să ni le pună la dispoziţie.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.