Suzuki GSX-R1000

Lansat în 2001, GSX-R1000 s-a bucurat de un succes semnificativ, în ciuda faptului că nu s-a dovedit un competitor demn de Yamaha R1, lansată cu trei ani înainte.

Suzuki GSX-R1000 Suzuki GSX-R1000

Tobe din titanAsta nu a însemnat că Suzuki nu s-a bătut în tot acest timp pentru coroana performanţei. Însă atâta timp cât modelul a avut un succes comercial, producătorul japonez nu s-a agitat pentru un înlocuitor. Dar pentru 2009, Suzuki vine cu un GSX-R1000 nou. Printre modificări regăsim o importantă cură de slăbire, menită a mai reduce din greutatea considerată a fi foarte mare pentru un asemenea model.

De altfel şi restul modificărilor au avut ca principal scop extragerea şi a ultimului strop de performanţă oferit de platforma tehnică. Tehnologic mai putem vorbi şi de apariţia supapelor mai largi din titan pentru o respiraţie mai bună dar şi de nouă furcă Showa ce beneficiază şi de sistemul inovator Big Piston. Iar la exterior, putem remarc în primul rând noile tobe de eşapament, de asemenea din titan.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.