Află dacă eşti un şofer bun pe facebook şi câştigă un GPS auto!

Peste 36.000 de useri de pe facebook s-au înscris în concursul ProMotor de pe facebook. Tu ce mai aştepţi? Intră acum şi poţi câştiga un GPS auto!

Află dacă eşti un şofer bun pe facebook şi câştigă un GPS auto! Află dacă eşti un şofer bun pe facebook şi câştigă un GPS auto!

Testează-ţi ACUM cunoştinţele răspunzând la întrebările din chestionarul ProMotor de pe facebook. Arată-ne că eşti un şofer model şi un pasionat de lumea auto şi noi te vom răsplăti cu un GPS auto.

INTRĂ ACUM PE FACEBOOK ŞI RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.