Audi S5 - reclamă

Noul clip promoţional pentru Audi S5 subliniază caracterul sportiv al acestui model, propulsat de un V8 FSI, care dezvoltă 354 CP şi îi conferă maşinii o acceleraţie 0-100 km/h în puţin peste 5 secunde.

Nu este de mirare că, la noi, printre clienţii noului Audi S5 se numără şi Gabi Balint, căruia ProMotor i-a luat recent un interviu. Oficialii Audi speră ca acest model să facă furori în America, A5/S5 fiind unul dintre vârfurile de atac ale nemţilor pentru a-şi mări cota de piaţă peste ocean.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.