Bentley Brooklands

Realizat intr-o editie limitata, de numai 550 de unitati, Bentley Brooklands face parte din clubul celor mai exclusiviste coupe-uri.

Bentley Brooklands Bentley Brooklands
Si nu doar acest lucru este important: sub capota sa se gaseste cel mai puternic V8 produs vreodata de Bentley. Iar daca va intrebati de unde vine denumirea, ei bine, Brooklands este celebrul circuit al si mai celebrilor Bentley Boys din anii ‘20. Sub caroseria atent proiectata pentru a imbina atit elemente de eleganta, cit si de si de sportivitate, se afla un V8 ce dezvolta 530 CP si 1.050 Nm – cel mai mare cuplu motor al unui V8 de serie. Din pacate, performantele dinamice nu au fost comunicate, insa parametrii motorului sugereaza ca acestea vor fi la fel de impresionante.

Atunci cind a proiectat exteriorul, designerul-sef Dirk van Braeckel si echipa sa au primit sarcina de a crea un automobil puternic, musculos, dar in acelasi timp elegant, asemenea oricarui automobil britanic. Jantele de 20 de inci contribuie din plin la acest lucru. Pentru interior s-au urmarit aceleasi obiective: clasic, sportive, elegant. Ceasurile cromate, plansa de bord “piano black”, pielea care acopera aproape in intregime plansa de bord si scaunele te fac sa uiti de pretul care, cel mai probabil, va fi la fel de exclusivist precum coupe-ul. Primele exemplare vor fi livrate in prima jumatate a lui 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.