Ion Ţiriac s-a ocupat personal de transportul Simonei Halep. Cu ce maşina a fost Simona luată de la aeroport - VIDEO

Ion Ţiriac a fost şoferul Simonei Halep la întoarcerea în România.

Ion Ţiriac s-a ocupat personal de transportul Simonei Halep. Cu ce maşina a fost Simona luată de la aeroport - VIDEO Ion Ţiriac s-a ocupat personal de transportul Simonei Halep. Cu ce maşina a fost Simona luată de la aeroport - VIDEO

Ion Ţiriac a fost şoferul Simonei Halep la întoarcerea în România. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis i-a asigurat plecarea Simonei de la aeroport cu o maşină de aproape 500.000 de euro. Este vorba de Rolls-Royce Phantom VIII. 

VIDEO


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.