Luxury Show 2007

Secţiunea MotorShow din cadrul Luxury Show 2007 rivalizează cu SIAB 2007, ca valoare a automobilelor expuse. Pe pasionaţii cailor putere de lux vă aşteaptă un weekend luxos la Romexpo, în perioada 7-9 decembrie.

Luxury Show 2007 Luxury Show 2007

După ce, acum două zile, Romexpo părea un şantier, în doar 48 de ore a devenit paradisul milionarilor. Pasionaţii de cai putere nu vor regreta, urmând a se confurnta cu multe mărci de lux şi automobile pentru care se completează cecuri cu şase cifre. În euro.

Promotor.ro vă prezintă în avanpremieră o galerie foto cu bijuteriile pe patru şi pe două roţi, care vă aşteaptă în acest weekend incendiar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.