Maserati Granturismo – lansare naţională

Importatorul general al mărcii Maserati, Auto Italia, a lansat, joi, pe piaţa românească noul model Maserati Granturismo, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, la preţuri începând de la 116.025 euro cu TVA inclus, a anunţat compania.

Maserati Granturismo – lansare naţională Maserati Granturismo – lansare naţională
Autoturismul va fi lansat pe 58 de pieţe, România fiind cea de-a treia piaţă unde este prezentat, fiind deja consemnate şapte comenzi pentru acest model. Maserati Granturismo este echipat cu un propulsor V8 de 4,2 litri, care dezvoltă o putere maximă de 405 CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.