Mitsubishi Lancer Ralliart

Producătorul japonez a lansat varianta economică a bolidului său EVo X, disponibil acum cu 240 CP, denumită Ralliart.

Mitsubishi Lancer Ralliart Mitsubishi Lancer Ralliart
mitsubishi lancer ralliartÎn realitate diferenţele faţă de modelul mai scump se limitează la o putere mai mică şi mici detalii estetice, pentru că Mitsubishi Lancer Ralliart foloseşte de asemenea transmisia Twin Clutch SST şi 4WD cu Active Central Differential. Aceasta cuprinde un diferenţial central controlat eletronic  şi alte două diferenţiale cu alunecare limitată montate pe fiecare dintre cele două punţi.

Motorul este acelaşi 2.0 DOHC MIVEC folosit şi de Evo X, dar cu o putere mai redusă, de 240 CP, potenţialul de tuning fiind astfel foarte mare. În privinţa dotărilor noul model se prezintă cu padele de schimbare a vitezelor montate în spatele volanului, scaune Recaro, faruri cu xenon, sistem audio Rockford cu nouă boxe, trapă şi un sistem de navigaţie cu un harddisk de 30 GB. În final, preţul noului model şi poziţionarea pe piaţa vor putea face din acesta un succes instant, fiind o alternativă  aproape la fel de bună ca noul Evo X dar mult mai ieftină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.