Motocicleta de vânătoare din Terminator Salvation

Iată cum arată motocicleta din filmul Terminator Salvation, o maşinărie de ucis pe două roţi, pe care Skynet o trimite să vâneze oameni pe străzile din Statele Unite în 2018.

Motocicleta de vânătoare din Terminator Salvation Motocicleta de vânătoare din Terminator Salvation

Construcţia pare să fie destul de clasică şi aici ne referim la aspectul general, el nefiind foarte diferit de motoarele actuale. Asemănările se termină însă aici. Nu avem şofer, motocicleta fiind dotată cu inteligenţă artificială. Ea este în legătură continuă cu „creierul” central Skynet.

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.