Volvo în creştere cu 61%

Forum Auto, importatorul general al mărcii Volvo în România, estimează ca va vinde în acest an 750 de maşini, în creştere cu 60,9% faţă de anul trecut, a declarat directorul de marketing…

[...]
Rechemare în service

Producătorul de automobile Chrysler a anunţat că va rechema de pe piaţă aproximativ 369.000 de vehicule, pentru probleme la sistemul de frânare şi la cel de închidere a uşilor, transmite…

[...]
Fiat 500 Abarth SS

Daca lansarea lui Fiat 500 în iulie de la Torino nu v-a impresionat, Fiat pregăteşte o versiune sportivă ce va da fiori şi şefilor bavarezi proprietari ai mărcii Mini.

[...]
Audi A3 Facelift

Înaintea apariţiei noii generaţii în showroomurile mărcii cu patru cercuri în 2009, modelul compact Audi va primi din nou un mic facelift.

[...]
Renault Sandero

Renault lansează o versiune puternic modificată a Loganului autohton, cu o caroserie hatchback, un design aproape schimbat în totalitate şi cu un interior supus la un facelift major.

[...]
Edo Competition 997 GT2 R

Nici nu s-a încheiat Salonul Auto de la Frankfurt că cei de la Edo Competition s-au apucat de treabă şi au modificat superbul Porsche GT2.

[...]
Bugatti EB 16.4 Veyron "Pur Sang"

Este tot un Veyron, ediţie specială limitată, mai fascinant şi mai strălucitor. Iar cele 5 exemplare programate a fi produse s-au vândut imediat la Frankfurt.

[...]
Novitec F430 TuNero

Novitec Rosso şi WALZ HARDCORE CYCLES se bucură de o clientelă aparte, demnă de o maşină şi o motocicletă exclusivistă. Printre cei interesaţi de cele două creaţii se numără Brad…

[...]
Mazda în Second Life

Mazda Motor Europe câştigă un prestigios trofeu OttoCar pentru Insula Nagare din Second-Life, devenind cea mai bine reprezentată marcă auto pe cel mai mare site de creaţie 3D.

[...]
H&R Fiat 500

H&R-Spezialfedern a creat un set de accesorii speciale pentru Fiat 500, scoţând şi mai mult în evidenţă calităţiile noului model italian.

[...]