Rolls Royce Phantom Coupe

Întrega producţie al lui Rolls Royce Phantom Coupe s-a epuizat înainte de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva.

Rolls Royce Phantom Coupe Rolls Royce Phantom Coupe
Cele peste 200 de exemplare ale lui Rolls Royce Phantom Coupe prevăzute pentru a fi construite în primul an de producţie a coupe-ului de lux, au fost deja vândute cu mult înainte de lansarea oficială a maşinii la Salonul Auto de la Geneva. Ian Robertson, preşedintele Rolls Royce, a declarat că două treimi din precomenzil au fost făcute de clienţi noi. Coupe-ul a fost prefigurat de conceptul 101EX prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2006.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.