Tipa aceasta a împrumutat un Ferrari ca să-şi ducă prietenul la banchet

Faptul că un gest ca acesta nu a făcut universul să explodeze ne face să credem că nu e împotriva naturii ca fata să invite băiatul la banchet. Într-un supercar.

Tipa aceasta a împrumutat un Ferrari ca să-şi ducă prietenul la banchet Tipa aceasta a împrumutat un Ferrari ca să-şi ducă prietenul la banchet

Michaela Duddy tocmai a scris o filă de istorie în cartea strălucitoare a adolescenţei universale. Pe cât de pompos sună, pe atât de adevărat este. Povestea sună cam aşa. 

Michaela Duddy, o tânără de 16 ani din St. Johnson, Marea Britanie, a reţinut detaliul „îmi plac maşinile” pe care prietenul ei l-a menţionat la un moment dat. Nu doar că l-a reţinut, dar a şi ţinut dinadins să-l suprindă pe prietenul ei fix în ziua balului de absolvire, când s-a prezentat la el cu un Ferrari 458. Unul real.

Înainte să crezi că este o poveste cu tineri de bani gata, citeşte următoarele: Michaela a împrumutat maşini de la un prieten de familie, special pentru această ocazie. Nu ştim cum a reacţionat cu adevărat Jason (prietenul ei), însă putem presupune că a rămas mut. „Lui Jason i-a plăcut la nebunie ideea şi ne-am simţit de minune [la bal]. Este înnebunit după maşini şi nu i-a venit să creadă când s-a trezit cu un Ferrari în faţa porţii” a precizat tânăra.

Da, Michaela, cam asta se întâmplă când îi faci o aşa surpriză prietenului tău înnebunit după maşini. Putea să facă infarct săracul. Şi nu glumim. 

OK, băieţi, se pare că Jason şi-a găsit aleasa. Dacă eşti singurel şi în căutare, poţi să-i scrii Liei. Asta dacă îţi plac maşinile ŞI jocurile pe calculator...

Sursa: mirror.co.uk


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.