VIDEO: Mini Darth Vader inaugurează fabrica VW din America

La marea deschidere a fabricii Volkswagen din Tennessee şi-a făcut prezenţa şi micuţul Darth Vader, protagonistul renumitei reclame la noul VW Passat american, difuzată în timpul SuperBowl-ului. VEZI VIDEO!

Surpriza cea mare a celor prezenţi la inaugurarea fabricii Volkswagen din Chattanooga, Tennessee a fost apariţia micuţului Darth Vader. După declaraţiile managerilor şi politicienilor, acesta a apărut pe scenă, însoţit de o armată întreagă de soldaţi imperiali, pentru a da startul producţiei la uzina ce va avea în plan producerea anuală a 150.000 de noi modele VW Passat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.