Editorial

Editorial

Autor: Eduard Dârvariu acum 12 ani Opinii

Prima copertă o are ca subiect pe vedeta ProTV Oana Cuzino, gazda emisiunii “Ce Se Întîmplă, Doctore?”, care face un duet luxos şi sexy cu un Mercedes S63 AMG. A doua versiune de copertă este mai “hardcore”, cu un Mercedes SLR McLaren făcînd cerculeţe pe circuitul de la Hungaroring, în fapt un cadou frumos pentru redacţia revistei noastre care, în urmă cu fix patru ani, testa aceeaşi maşină pe circuitul de F1 de la Kyalami, Africa de Sud.

În fapt, noiembrie înseamnă pentru noi nu doar cei 10 ani ai brandului ProMotor, ci şi patru ani de viaţă pentru revista ProMotor. Cu două versiuni de copertă, dar cu un conţinut editorial identic pentru cele două numere, revista ProMotor încearcă, cu acest prilej, să-i împace şi pe cei care vor o revistă strict de maşini, cu teste ample cu maşini tari, dar şi pe cei care vor să vadă o femeie frumoasă lîngă un automobil mai special.

Un deceniu, atîta a trecut de la lansarea unui brand care a reuşit să se impună pe piaţa media din România: ProMotor. Dacă în urmă cu 10 ani eram doar o emisiune de o jumătate de oră, astăzi avem un program cu durata de o oră, dar şi o revistă şi un site-portal de net aflat în plină ascensiune. În această lungă perioadă, s-au schimbat multe în piaţa auto de la noi.

Dacă în ’97 era o aventură să ceri o maşină la test-drive, astăzi lucrurile s-au schimbat mult, în bine. Pe lîngă faptul că acum putem găsi şi la noi orice model nou apare, sîntem copleşiţi cu zeci de invitaţii la test-drive în afara ţării. Dar nu doar importatorii ne asaltează cu maşini, ci şi cititorii. Zsolt Csergo, un tînăr om de afaceri din Miercurea Ciuc, ne-a invitat la o sesiune foto cu Mercedes SLR McLaren pe circuitul de la Hungaroring. Pozele, mai mult decît spectaculoase, le puteţi vedea în acest număr aniversar, în care revista ProMotor a mai reuşit să testeze trei maşini de top: noul Audi A4, Mitsubishi Lancer şi Renault Megane RS F1 Team.

Un alt subiect de interes este vizita noastră la Salonul de la Tokyo, relatată amplu şi datorită faptului că nu am fost asaltaţi de fete frumoase, aşa cum se întîmplă în restul lumii, ci doar de concepte care de care mai spectaculoase, maşini ciudate desprinse parcă din filmele SF.

Tot în acest număr mai puteţi citi un subiect interesant despre istoricul ProMotor revistă-site-emisiune, un brand care a reusit să se impuna de-a lungul anilor prin faptul că a ştiut să impună subiecte interesante, să prezinte maşini cît mai noi şi să descopere noi vedete. Iar asta se va vedea fie şi dacă veţi parcurge lista de prezentatori pe care i-a avut emisiunea ProMotor în primul deceniu de viaţă: Florin Chiriac, Dan Bittman, Eugenia Şerban, Alexandra Dinu şi Roxana Ciuhulescu.Comentarii
Inchide