Revista ProMotor - aniversare

În redacţia ProMotor a fost mare distracţie vineri 21 noiembrie. Echipa revistei a aniversat 5 ani, având alături un tort în formă de maşină de Formula 1 şi multă şampanie.

Revista ProMotor - aniversare Revista ProMotor - aniversare

De 5 ani, revista ProMotor este citită de cel mai tânăr public şi se adresează pasionaţilor auto şi specialiştilor în devenire. Subiectele abordate sunt fascinante şi îndrăzneţe şi, nu o dată, echipa revistei ProMotor a realizat premiere în presa de specialitate din ţară, atrăgând astfel atenţia pasionaţilor de maşini. În revistă, orice cititor îşi poate regăsi aspiraţiile şi îşi poate stabili obiectivele personale în materie de auto&moto. Informaţiile auto sunt uşor de citit, iar conţinutul este original şi incitant.

Lansată în octombrie 2003, pe o piaţă de reviste auto aglomerată, ProMotor şi-a declarat imediat intenţiile: să ridice standardul revistelor de specialitate atât prin imagine şi conţinut, cât şi prin retorică şi să-şi atragă un segment de audienţă pasionat de maşini high-end şi sport. Revista ProMotor este lunară şi este editată de PubliMedia International, compania de publishing a MediaPro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.