SF pentru ai noştri: japonezii au reparat o şosea în 6 zile

Atenţie, stimaţi guvernanţi, în special şefii de la drumuri şi poduri: ştiţi cumva prin ce minune au reparat japonezii în doar 6 zile o şosea distrusă complet de cutremur?

SF pentru ai noştri: japonezii au reparat o şosea în 6 zile SF pentru ai noştri: japonezii au reparat o şosea în 6 zile

O imagine vorbeşte cât o mie de cuvinte. În cazul de faţă, nu e nevoie de prea multe explicaţii. Iată diferenţa între o şosea distrusă de cutremurul din Japonia pe 11 martie şi aceeaşi şosea reparată ulterior. După doar 6 zile!

Miracol? Glumă de 1 aprilie? Tehnologie extraterestră? Sunt pur şi simplu curios dacă ai noştri (şefii de la drumuri, poduri şi asfaltări pe bani publici) au vreun răspuns plauzibil.

Cred că orice alte comentarii sunt de prisos. Ce părere aveţi, domnilor guvernanţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.