Fetele de la CERF 2008

CERF, singurul eveniment IT de anvergură din România, încearcă să ne răsfeţe cu produse şi servcii noi, alături de nelipsitele fete frumoase.

Fetele de la CERF 2008 Fetele de la CERF 2008
Chiar dacă eşti certat cu tehnologia (deşi şansele sunt foarte mici din moment ce ai ajuns aici), tot merită să faci un drum până la CERF să vezi fetele. Garantăm că nu sunt doar de decor şi îţi stau la dispoziţie să te îndrume şi să-ţi ofere informaţiile de care ai nevoie pentru a te pune la curent cu ultimele noutăţi din IT.

Vezi galeria foto completă pe www.go4it.ro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.