Fetele de la Worthersee 2012

Numărul mare de fete, costumate în diavoliţe şi îngeraşi sexy, au încins atmosfera la Worthersee Tour 2012 - eveniment anual dedicat fanilor VW.

Fetele de la Worthersee 2012 Fetele de la Worthersee 2012

Evenimentul ce are loc în fiecare an în Austria, Worthersee Tour, este dedicat bărbaţilor, mai exact fanilor grupului VAG, care vin în număr mare pentru a vedea cele mai noi ediţii speciale, concepte şi alte versiuni cu caracter sportiv. Însă pentru ca atmosfera să fie cât mai plăcută pentru publicul masculin, prezenţa frumoselor domnişoare nu trebuie să lipsească.

VEZI AICI FETELE DE LA WORTHERSEE 2012!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.