Justin Bieber şi fosta iubită, surprinşi în maşină - VIDEO

Frumoasa blondină a devenit celebră ...

Justin Bieber şi fosta iubită, surprinşi în maşină - VIDEO Justin Bieber şi fosta iubită, surprinşi în maşină - VIDEO

Sahara Ray, fosta iubită a lui Justin Bieber, a fost surprinsă la plajă într-un costum de baie care a stârnit imaginaţia tuturor celor care au văzut-o.

Frumoasa blondină a devenit celebră după ce lumea mondenă americană a făcut publică aventura dintre ea şi celebrul solist canadian şi dacă ne uităm la fotografiile sale de pe reţelele de socializare, ne dăm seama cum a reuşit să-i sucească minţile lui Justin Bieber.

Imaginile în care apare în ipostaze provocatoare i-au atras în jur de un milion de urmăritori pe contul său de Instagram şi a devenit deja un ideal de frumuseţe pe Internet.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.