Pictorial Logan Kiss FM

Aţi ales, acum a venit timpul sa culegeţi! Din peste 1300 de participanţi la concursul de pe siteul logankissfm.ro, aţi ales 5 fete, una şi una, care acum sunt vedete.

Pictorial Logan Kiss FM Pictorial Logan Kiss FM
Premiera Daciei Sandero ne-a reamintit că trebuie să fim mîndri de singurul brand auto românesc şi că trebuie cumva omagiat precursorul hatchback-ului lansat la Geneva. Cinci fete, una mai apetisantă decît cealaltă, au pozat într-un decor parizian interbelic lîngă primul rezultat al colaborării franco-române.

Ilona, Florina, Raluca, Dina şi Ioana şi-au jucat fiecare rolul senzual într-o miniscenetă a cărei temă a reprezentat-o întocmai un shooting. Pozarul fictiv şi asistentul său l-au ascultat cu stricteţe pe Adi Stoicoviciu, fotograful nostru real, căruia nu i-a fost uşor să coordoneze efectivul format din aproape douăzeci de oameni.

Ţinutele în tonul anilor 1930, asortate decorului stradal tipic parizian de pe-atunci, au fost dezmorţite de aspectul contemporan al maşinii. După o zi de pozare care părea interminabilă, am obţinut acest pictorial cu susbtanţă erotică dublu rafinată
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.