Şoferiţa din imagine reinventează modul cum se închide portbagajul - VIDEO

Câte modalităţi de deschidere / închidere a hayonului există?

Şoferiţa din imagine reinventează modul cum se închide portbagajul -  VIDEO Şoferiţa din imagine reinventează modul cum se închide portbagajul - VIDEO

Câte modalităţi de deschidere / închidere a hayonului există? Este simplu: din cheie, de la buton sau cu ajutorul senzorilor montaţi sub bara din spate a maşinii (vezi maşinile de la Volov), pentru momentele când ai mâinile ocupate.

Şoferiţa din imagine însă reinventează modalitatea de a închide hayonul cu o mişcare pe care puţini reuşesc să o facă: apăsarea butonului cu piciorul.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.