VIDEO: Din "culisele" Calendarului Monster Girl Europe 2012

Cele mai sexy fete de pe Bătrânul Continent îşi vor face apariţia în noul Calendar Monster Girl Europe 2012. Iată aici cel mai hot clip video de la preselecţie!

Anul trecut, în octombrie, Monster Energy a pus în alertă cele mai sexy fete, oferindu-le, o dată în viaţă, şansa de a deveni o "Monster Girl", şi un loc pe paginile Calendarului Monster Girl Europe 2012. Aşa că o mulţime de domnişoare sexy şi-au arătat interesul, fiind astfel votate de publicul din Europa dar şi de sportivii din echipa Monster Energy pentru a se alătura echipei Monster Girls.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.