Opel  Interviu - Adela Popescu şi Opel Antara

Adela Popescu este foarte incântată de Opel Antara, o maşină suficient de mare pentru a-i satisface dorinţa de spaţiu dar destul de compactă pentru a fi agilă în oraş.

Adela Popescu si Opel AntaraFrumoasa vedetă ce joacă rolul Anielei din serialul omonim difuzat de Acasă TV, Adela Popescu, conduce un Opel Antara. "Prietena" ei cu patru roţi, Opel Antara, o însoţeşte zilnic pe platourile de filmare de la Buftea,

Află cum a ajuns la o asemenea maşină, de când conduce, ce lucruri are în cotieră, de ce consideră că o maşină trebuie să fie neagră şi ce tabieturi are la volan plus alte lucruri legate de cariera sa, dintr-un interviu video în exclusivitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.