Moto GP - MP al Germaniei

Roby Mureşan a fost, pentru a patra oară, aproape de obţinerea primului punct. La sfărşitul unei curse extenuante, primul român din Moto GP s-a clasat pe locul 17.

Moto GP - MP al Germaniei Moto GP - MP al Germaniei
Etapa de la Sachsenring a fost una extrem de grea, cu o temperatură la nivelul pistei care depaşea 40 de grade C, însă Roby a reuşit un rezultat bun depăşind patru piloţi chiar în ultima parte a cursei. Cei 99.117 km parcurşi, în cele 27 de tururi disputate în cadrul clasei 125 cmc, nu au fost de loc uşori, Roby chinuindu-se jumătate de cursă să treacă de Dominique Aegerter. Timpul petrecut în spatele elveţianului l-a costat practic
obţinerea unui punct, depăşirile făcute în ultimile tururi dovedind că arădeanul merita o poziţie mai bună.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.