Exclusiv  Dacia DUSTER - cursele din Trophee Andros video

Vă prezentăm, în premieră, înregistrările video cu primele două curse de la Val Thorens în care Dacia Duster cu Alain Prost la volan a participat în Trophee Andros.

Avem primele clipuri video cu Dacia Duster, modelul de competiţie, condus de Alain Prost în primele curse de la Val Thorens, disputate pe 5 şi 6 septembrie, din cadrul Trophee Andros. Prima cursă s-a soldat cu accident pentru Dacia, iar în ce-a de-a doua Alain Prost a câştigat. ACCESAŢI ARTICOLELE RELAŢIONATE DE MAI JOS UNDE VEŢI GASI CLIPURILE INTEGRALE cu cele două curse, cronicile şi clasamentele celor două etape.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.