Dacia Duster - prezentare Trophee Andros 2009

Dacia Duster, prototipul de competiţie, a participat în această săptămână la prezentarea oficială la Trophee Andros. Iată prima ocazie de a o vede în acţiune pe circuitul de zăpadă.

Dacia Duster şi Alain Prost au participat la prezentarea oficială pentru ediţia din acest an a lui Trophee Andros. Iată astfel primul clip cu acest moel în acţiune. Prima etapă oficială se va disputa pe 5 ş6 decembrie la Val Thorens. Jos găsiţi mai multe detalii în exclusivitate despre acest model

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.