Citroen C5 Aircross 2022, ”spionat” în timpul testelor pe drumurile din România – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Citroen C5 Aircross a împlinit patru ani în aprilie anul trecut, iar un facelift este în curs de lansare pentru anul viitor. ProMotor a intrat în posesia unor clipuri ”spion” cu testele rutiere efectuare pe drumurile din România.

După cum vedem în cele două clipuri, Citroen C5 Aircross 2022 își va păstra aspectul nonconformist. Cu toate acestea, grila radiatorului a fost ușor refăcută, există o nouă bară de protecție și blocuri optice modificate.

Citroen ar putea oferi C5 Aircross 2022 cu jante noi din aliaj în dimensiuni de 17 inci, 18 inci și 19 inci pentru un nou aspect lateral. Partea din spate arată la fel, de la spoilerul de pe hayon, lămpile de ceață, bara de protecție, până la țevile de evacuare. Este dificil de spus cu certitudine, dar blocurile optice spate ar putea avea o grafică nouă.

Citroen C5 Aircross 2022, ”spionat” în timpul testelor pe drumurile din România

Citroen poate profita de ocazia reîmprospătării modelului pentru a îmbunătăți confortul și manevrabilitatea. Există posibilitatea de a lansa o variantă hibridă plug-in actualizată, mai eficientă în privința autonomiei pur electrice.

Citroen C5 Aircross ar putea debuta la începutul anului 2022 și va fi pus în vânzare la scurt timp după aceea. Ne așteptăm să-l vedem la Salonul Auto de la Geneva din 2022, care va avea loc între 17 și 29 februarie 2022.

VIDEO


Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide