Femeia şi-a lăsat maşina în service. Mecanicul i-a făcut o surpriză pe care şi-o va aminti mereu – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

O femeie din California şi-a prins mecanicul cu maşina pe care i-a lăsat-o să-i schimbe uleiul. Era vorba de o ediţie limitată Camaro Indy 500 Pace. 

Ea şi-a dus autoturismul la dealer pentru a-i fi schimbate uleiul şi filtrele, însă pe drum, a fost surprinsă să-şi vadă propria maşină condusă de mecanicul căruia i-o încredinţase. 

L-a şi filmat. El spune că îi făcea un test drive, însă femeia este de părere că el s-a dus să-şi cumpere mâncare de la un restaurant.

Chris Teague, proprietarul Reprezentanţei Chevrolet de la Montebello, de unde femeia şi-a luat maşina, şi-a cerut scuze public, pe Facebook.

„Aceasta este o idee pe care o condamnăm, este împotriva politicii companiei noastre şi facem o investigaţie aprofundată pentru a ne asigura că nu se va întâmpla din nou … Mecanicul a făcut o mare greşeală.”

Teague a adăugat că incidentul a fost „absolut jenant” şi că „tehnicianul va fi aspru sancţionat după încheierea investigaţiei”.

Teague a mai spus că a sunat clientul şi a cerut scuze personale.

Asociaţia Naţională a Dealerilor de Automobile a declarat pentru ABC News că incidentele de acest fel sunt extrem de rare.

 Comentarii
Inchide