Hyundai Genesis V8 Sedan

Autor: Silviu Draganescu acum 13 ani Știri

Hyundai a dat publicităţii logoul noului model Genesis ce va avea premiera la Salonul Auto de la Detroit. Sigla va fi folosită însă doar pe pieţele din Coreea şi China şi simbolizează spiritul zborului deasupra tuturor. Vârful de gamă va fi pus în mişcare de un motor V8 de 375 CP, în timp ce modelele de bază vor avea montate motoarele V6 Lambda de 3,3 şi 3,8 litri.

*************************
Noul model se bazează pe conceptul prezentat la începutul acestui an la Salonul Auto de la New York, insă din primele poze spion apărute pe un forum asiatic, detaliile prezente pe prototip s-au pierdut pe drum, facundu-le loc unora preluate de la modele concurente de la BMW sau Lexus.

Hyundai Genesis V8 Sedan spate Hyundai Genesis va reprezenta pentru producătorul asiatic şansa de a intra în clasa mare şi chiar dacă nu va fi un succes comercial va putea să aseze o piatra de temelie pentru următoarele generaţii. Modelul va fi echipat cu un motor V8 de aproximativ 300 CP şi având în vedere faptul că va avea un preţ de pornire situat în jurul sumei de 30.000 de dolari, adica puţin peste 20.000 de euro, putem să trecem cu vedere unele asemănări de design cu modelele concurente.Comentarii
Inchide